Τετάρτη 14 Αυγούστου 2019

Τιμητική Διάκριση στο Διαγωνισμό του Μαθητικού Ραδιοφώνου

Τα τελευταία 4 χρόνια το σχολείο μας ειναι μέλος του european school radio, μιας διαδικτιακής πλατφόρμας ραδιοφώνου, οπου μαθητές απο όλη την Ελλάδα και όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης καταθέτουν την δική τους φωνή, οσον αφορά στον πολιτισμό, τα κοινωνικά ζητήματα, τις εφηβικές ανησυχίες, την εκπαίδευση κλπ.
Κάθε χρόνο λοιπόν παίρνουμε μέρος στον διαγωνισμό που πραγματοποιεί το μαθητικο ραδιόφωνο στα πλαίσια του Φεστιβάλ που πραγματοποιείται κάθε φορά σε άλλη πόλη της Ελλάδας.
Φέτος το θέμα του Διαγωνισμού "Κάντο να ακουστεί" ήταν : η φωνή μας ασπίδα στα λόγια του μίσους, δηλαδή η μαθητική παρέμβαση ενάντια στον ρατσισμό, τη μισαλλοδοξία και τον κοινωνικό αποκλεισμό.
Το δικό μας ραδιοφωνικό μήνυμα  με τίτλο "Κάτω απο την ομπρέλα της αγάπης" γράφτηκε απο τις ιδέες και τις σκέψεις των μαθητών της Στ τάξης, ηχογραφήθηκε με ψηφιακό μέσο στο χώρο του σχολείου, εγκρίθηκε απο γονείς και συναδέλφους και στάλθηκε προς την κρίση της επιτροπής του Μαθητικού Ραδιοφώνου
Ειμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που αυτό το μήνυμά μας κέρδισε "ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ" μεταξύ των 120 αντίστοιχων συμμετοχών!!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου